Event: Pressedag day one!

I onsdags blev en ud af tre pressedage skudt i gang. I den sammenhæng fik vi besøg af pressen der talte Costume, BazarIN, Eurowoman og Woman. En af den danske modeverdens største personligheder, Lotte Freddie, kiggede også forbi for at få et blik på de nyeste tendenser.Lækker Nespresso kaffe, der står klar til vores søde presse. Her er der kaffe for en hver smag!Lidt lækkert til at stille den lille sult - Summerbird, frugt og Vitamin Well.Besøg af pigerne fra Femina.De forskellige kollektioner bliver vist frem.Lotte Freddie med hendes favorit items. Den sorte nederdel fra Samsoe Samsoe og sølvfarvet nederdel fra Stella NovaGanni og Storm og Marie var også nogle af Lotte Freddie's favoritmærker. Kjole til venstre er Ganni og kjole til højre er Storm og Marie. Julie og Dorthe fra Bazar gav os en pose med vores flotte miljøvenlige bags.Womans modeassistent Clara i Gestuz jakke og vores dejlige showroom coordinator Melika i Black Secret ;-). Lily fra M og Charlotte og Clara fra Woman.Anne og Thora fra Costume og Frederik fra Euroman.Frederik fra Euroman havde taget sine tre søde børn med til pressedagen. Den yngste, Vega, var dygtig til at hjælpe os med at tage billeder.Både Thora fra Costume og Camilla fra bloggen Whynotblog.dk blev fotograferet af Vega. Louise fra IN sluttede en travl og spændende dag af med et tandpasta smil og godt humør.