Ugen der gik...

Endnu en uge er gået, og der har selvfølgelig været super travlt med at forberede os til presseugen denne uge! Vi har både haft besøg af designere, musikanter og søde gæster til vores sample sale samt taget en sørgelig afsked med en af vores dejlige praktikanter. Se med her:Julie Brandt og Yvette fortæller om den fine SS13- kollektion:Sample sale: Ind med det nye og ud med det gamle!Nina og Line ude og se på AJ 117 project, Munderingskompaniet, Campomaggi samt Witty Knitters!Line og Ninas yndlingsitems fra AJ 117 ProjectTina viser en lækker læderjakke frem fra MunderingskompagnietSøde cashmere kaniner fra Witty Knitters -  sweatre kan fås i samme farver :)Og så blev det fredag!Samt Catherines sidste dag :(  Her ses Catherine i Ganni jakke og Storm og Marie nederdel selvfølgelig, og med hjemmebagte cup cakes! Du er så sød og dejlig.Rasmus Thude kom lige og sagde hej! Samt fandt noget lækkert Cottonfield til hans nye musikvideo.Og så fjollede vi os lidt med de søde damer fra ASH!