Ugen der gik hos 9PR

I sidste uge var Line og Nina en del uden for vores dejlige showroom for i stedet at være på visit i det københavnske. Turen gik blandt andet forbi Black Secret samt til Sand butikken i selskab med Martin Brygmann. Det var også dejlige Melikas, vores Showroom koordinators, fødselsdag og det skulle da fejres!Hos Black Secret blev den nye SS13-kollektion gennemgået. Den bød på strålende farver i grøn og pink - og selvfølgelig lidt sort for at Black Secret kunne leve op til sit navn. ;) Virkelig en fin kollektion som vi glæder os helt vildt til at arbejde med snart!Alle pigers drøm: en masse smukke sko på rad og række.De populære Black Secret stilletter. Vi er især helt vilde med glitter skoene helt til højre, der kan sætte en hver fest igang.Black Secret's forårs kollektion - det dejlige paisley-mønster ser ud til at komme igen til foråret :)Kvinden bag Black Secret: Micha MorenoSenere på ugen stod den på shoppetur i Sand med Martin Brygmann. Martin skal medvirke i et nyt TV-program, hvor han skal være klædt fint på - en helt perfekt opgave for Sand.Martin Brygmann, dagens mand inden transformationen! Her er han klædt fra top til tå i Cottonfield - også virkelig et lækkert look.  Sands fantastiske butikspersonale som altid er en kæmpe hjælp og Line :-)Der bliver lige lavet de sidste rettelser. Vi synes helt klart at Martin Brygmann skulle være Sands næste kampagnemodel. Synes I ikke?Næste outfit skulle prøves med højt humør! Nina lærer poseringstricks af Martin - altid op med hagen!Butterfly'en bliver sat... ...and done! We have a winner!Sidst på ugen havde Melika fødselsdag, hvilket selvfølgelig blev fejret med flag, frokost fra Joe and the Juice og gaver fra Sephora.Selvfølgelig skulle der flag på bordet - Jo flere jo bedre !Frokost fra Joe & the Juice og den søde fødselar!YUM!Simone og Anne-Sophie kigger i Nordic Man, mens de nyder deres Joe & the Juice-juice. 30 x mere yum!En smuk Melika med sin gave i hånden. Fine gaver fra Nina og Line. :)Frederikke fra bloggen Frederikke Cecilie kom senere på dagen lige forbi med akupunktur-nåle i ørerne og røde læber for at skrive på vores Wall of Fame.  :)"You can have everything you want in life - if you dress for it" - citat af Edith Head og nu også Frederikke Cecilie. Vi kunne ikke være mere enige! Louise Amstrup, moderedaktør på IN, kom også forbi i hendes flotte sorte jakke fra Sand.Vi glæder os til endnu en uge!

9PR