Ugen der gik hos 9PR

Hold nu op en travl uge! Der er sket så meget! vi har bl.a. fået en ny fed kollektion fra Fiveunits, der både byder på shiny guld, sølv og bronze bukser samt pieces med de klassiske denim jeans. Alle jeans er designet i et elastisk materiale, det følger kroppens former. Nina og Line er allerede fans og havde begge taget Fiveunits bukser på!De lækre jeans lokkede i løbet af ugen en masse dejlige gæster til! Dette var inklusiv smukke Frederikke Cecilie Berthelsen - skuespiller samt blogger. Senest medvirkende som Dirch Passers kæreste i filmen Dirch.Frederikke fandt straks frem til de nye jeans: "Det er jo helt svært at vælge" - ...det synes vi også :)Og selvfølgelig var stillækre Frederikke troppet op i cool Fiveunits jeans.En anden dejlig gæst som kiggede forbi var skønne højgravide Christel Winter - model og blogger!På hendes besøg fandt hun både sine yndlings Billi Bi sko og taggede vores fine Wall of Fame.Søde Pernille Teisbæk fra bloggen Look de Pernille kom også forbi og fik sig en snak med Line og Nina.Sidst på ugen, havde den seje stylist og blogger, Eloise Florio, trodset regnen for at besøge os.Ligeså havde smukke Karen, som kom forbi i hendes flotte Munthe plus Simonsen støvler med frynser.Selvom det har været en travl uge, har det ikke desto mindre været en uge fyldt med godt selskab og spændende personligheder - og så kan man jo ikke forlange mere :)❤ back at ya!