Praktikanternes første uge: Hvordan er det gået?

For en uge side, fik vi 2 nye praktikanter, Anne-Sophie og Mikala, og i løbet af ugen stødte endnu en praktikant, Simone, til. Hvordan er den første uge så gået, og hvad synes pigerne selv?Forløbet startede i mandags ud med, at pigerne blev sat ind i de forskellige arbejdsopgaver, og derefter blev de sluppet løs med dagenes gøremål. Dette skræmte dog ikke vores seje praktikanter væk, der tog opgaverne med stiv arm og stort engagement.Anne-Sophie, Simone og Mikala har hjulpet til med alt fra at holde styr på udlån af de forskellige brands til at skrive indlæg til vores blog, og de er allerede blevet en uundværlig del af teamet.Mikala er i gang med at ordne showroomet - godt ser det ud!""Det har været dejligt endelig at starte. Jeg har haft en masse ideer omkring, hvordan det ville være at arbejde herinde, og virkeligheden lever mere end op til fantasien. Jeg elsker det!" - MikalaSimone har lige brug for Melikas assistance til IT'en.IT-problemerne blev løst - Simone er glad!"Det har været fedt at komme ind i en travl virksomhed og opleve PR-branchen på egen hånd. Samtidig har jeg mødt nogle rigtig søde mennesker, hvilket har gjort det til en endnu sjovere uge. Jeg glæder mig til de næste måneder!" - SimoneAnne-Sophie er i gang med at skrive indlægget til idag.”Det har været en virkelig spændende uge! Jeg synes, at vi er blevet taget rigtigt godt imod af alle, og så har det været fedt at vi er blevet ”kastet” ud i de forskellige opgaver allerede fra dag 1 af” - Anne-SophieTil trods for at der kun er gået en uge, er alle praktikanterne hurtigt blevet en del af 9PR teamet og vi ser frem til nogle gode 6 måneder.  

9PR