Stockholm Fashion Week

Sidste uge stod i modeugens tegn, som denne gang foregik i det stockholmske. 9PR var med til årets største svenske modebegivenhed, der bød på pressearbejde i forbindelse med Tiger of Sweden-showet. Dog var der også tid til hyggelige middage og afslapning i Stockholms byliv.Der hygges i godt selskab til frokost inden Tiger of Sweden showet . Fra venstre: Line, Camille fra Eurowoman, Thomas fra Tiger of Sweden, Nina, Cecilie fra Alt for Damerne, Josephine fra Elle, Claus fra Tiger of Sweden og Pily fra Børsen.Camille fra Eurowoman og Nina.Lækker mad!Fællesbillede foran Tiger of Sweden's flagship store inden det går løs til Tiger of Sweden-showet . Helt til højre har vi Line fra Companys.Der er kærlighed på rækkerne mellem Camille fra Eurowoman og Pernille Teisbæk fra Look de Pernille.Der ventes i spænding på, at Tiger of Sweden-showet skal gå igang. Der var fart over feltet, da modellerne gik! Der filmes og fotograferes på højtryk, for at få et sidste glimt af Tiger of Sweden-kollektionen.Der nydes champagne og cocktails efter et vellykket show.Pily fra Børsen, Josephine fra Elle og vores Nina.Line og Cecilie fra Alt for damerne hyggede.Claus Madsen fra Tiger of Sweden i DK og Line fra Companys.Line tager en slapper efter en dejlig modeuge. Vi glæder os til næste sæson!