Lancering af GOSH BB CREAM

GOSH COSMETICS er en dansk familieejet virksomhed. De har produceret makeup og skønhedsprodukter i over 25 år og forhandles i mere end 78 lande. GOSH har hovedkontor i Lynge hvor selve produktudviklingen, fremstillingen og distributionen også finder sted. For GOSH er det yderst vigtigt at følge hele processen fra idé til slutprodukt for derved at kunne garantere den høje kvalitet. GOSH optimerer konstant produkternes  ingredienser, på nuværende tidspunkt er alt makeup parabenefrit samt ingen produkter testes på dyr.Line og Nina havde tirsdag inviteret til lanceringen af GOSHs nye 'all in one' produkt BB CREAM - foundation, primer og fugt i én creme.På gæstelisten stod skønhedsredaktører.

 

Lanceringen blev afholdt på hovedkontoret så det var muligt at give de inviterede en eksklusiv rundvisning.