Lidt mere fra New York City - Hvorfor får man aldrig nok...?

Efter en lille uge i store NYC, er vi nu tilbage på kontoret - lidt jetlag ramt, men glade og meget inspireret af den pulsende og energiske storby.Ubegrænset shopping, fantastiske restauranter, farverig underholdning og museer i verdensklasse - ja vi fik det hele og lidt til, men hvad er det egentlig der gør at man bare må tilbage igen og igen...?? Hvorfor får man aldrig nok?Her lidt flere billeder fra turen - vi skal klart derover igen og det kan KUN gå for langsomt!ImageAlt er bare større i NYC - vi måtte dog erkende at sengen på hotelværelset var lige lille nok til os begge...ImageNina nyder solen og den første, men bestemt ikke sidste Starbucks lattePaul Smith butikken giver forbipasserende gode råd og hints - Vi elsker den form for udsmykning!Og apropos udsmykning, så er Lanvin nok det skønneste, skøreste og mest cool brand - Tjek lige denne facade! Opening Soon - slå den!Lækker frokost fra den lokale DELI - lav din egen salat konceptet holder 100% mmmm... især i 30 graders varme;)JEP - 9PR hovedkontor NYC!! ... næsten - det var faktisk et "e" men skidt pyt - weeee love it!Vi boede på et rigtig hyggeligt hotel - lige midt på Manhattan ved Time Square - Paramount Hotel. Foyeen havde den skønneste duft (vi tror en blanding af figner og sandeltræ) og var super hyggelig. FIND NINA! Hun sidder og arbejder på computer:-)Jep Line fandt sørme via sit højt elskede Citykort de to nye højhuse som er i gang med at blive bygget tæt på der hvor World Trade tårnene stod. Ja vi synes jo de er kommet langt, men amerikanerne synes det går for langsomt... Den danske ingeniør Peter Luke som står for det nye byggeri siger:»Hvorfor skulle det gå hurtigere? Det, vi bygger, skal være til at holde ud at se på i mange år fremover. Derfor må man have de værste følelsesmæssige reaktioner bag sig, før man finder ud af, hvad man skal bygge. Ellers var der endt med at være ørne og flag over det hele." DEN KØBER VI:-)