New York, New York

Efter en fantastisk uge i New York er Line og Nina vendt stærkt tilbage til showroomet... Faktisk direkte efter en flyvetur på 8 timer.. Godt gået piger! Her har I lidt billeder fra turen, der stod på lange gåture og besøg, der har åbnet 9PR's øjne for hvad mode er på den anden side af Atlanten..Læs desuden 9PR praktikanten Melikas personlige guide til The Big Apple, hvor hun har været fashion intern hos PR-bureauet, Karla Otto!På vej i flyet!Godt vejr, gule taxaer og travlhed på den fede måde.. Velfortjent kaffeGodt budskabDrinksaftenObligatoriskPå besøg på PR bureau.. Sjovt at se !Lanvin åbner butikNew Yorks havnMiddag i meget gule omgivelser!Showroomets humørbombe, Melika, har et par tips til den skønne by!Wohoo.. Vi har fået en lækker gave af pigerne! 1) Se en gudstjeneste i Harlem. "Kvinderne er helt dressed up i hatte og kjoler og gudstjenesten i sig selv er et meget festligt foretagende!"2) Tag en tur hen til Greene Street i Downtown, der er fuld af butikker med skandinavisk design... Bl.a.  B&O og Cartell.Greene Street3) Få en cheesecake på Juniours.. Men vær opmærksom på at du ikke er den eneste..4) Husk at spise på "The Frying Pan" i Chelsea Piers.. Et gammelt skib er blevet lavet til lækker restaurant og bar!Læs om restauranten på NY Mag http://nymag.com/listings/bar/frying_pan/Mange hilsner fra 9PR