Individuel stil: de 9 bedste

Hos 9PR snakker vi en hel del om stil.. Som PR-bureau er vi dog klar over at god stil er individuelt. Hvis vi alle gik klædt i den nyeste, hippe mode ville den kreativitet, som vi elsker moden for, forsvinde.Her er vores bud på personer, der formår at gøre moden mere interessant for os andre...Miuccia Prada går sin egen vej. Uden ansigtsløftning -  med individuel stil.Behøver vi sige mere... Carrie Bradshaw (eller nok nærmere Patricia Field) brød reglerne. På den rigtig forfriskende måde!Allerede god stil som 12-årig. Vi glæder os til at se Willow Smiths udvikling. Både stilmæssigt og karrieremæssigt!Modellen og sangerinden, Abbey Lee, har sin helt egen stil uden for catwalken. Skuespillerinden, Jessica Chastain, har en enkel og eksklusiv stil.. Hun har aldrig oplyst sin alder til medierne.. En kvinde med en selvtillid der skinner igennem. Christina Hendricks stil er glamourøs og ultra feminin. Thomas Mars, forsanger for Phoenix, ses måske ikke i de mest outrerede outfits.. Af en eller anden årsag udstråler han alligevel stil med stort S! Jay-z har efter vores mening oppet sig fra bling bling til USA's måske mest stilede mand! Og sidst, men bestemt ikke mindst, Ryan Gosling! Lækkerhed, charme og god stil, what's not to like?Mange hilsner fra showroomet, Anne, Melika, Sabine, Cathrine og NouhaVores nye søde praktikant Sabine! 

9PR