Et styks ny medarbejder !

I denne uge har showroomet fået glæde af endnu en praktikant, Cathrine.. AW12 kollektionerne er ikke ligefrem beskedne, så vi så taknemmelige for endnu en hjælpende hånd, der desuden bringer godt humør og god stemning til showroomet..Det kan med det samme afsløres at Cathrine mødte op i bedste kasket-skovmandsskjorte outfit i morges efter en efter sigende ganske festlig aften på Nørrebro i går aftes! Vi elsker det!Cathrine bliver introduceret af 9PR's øvrige praktikanter.. Til dagligt studerer Cathrine på KEA og har valgt marketingslinjen.. Og vil naturligvis gerne arbejde med mode! Hun er i den grad skiftet retning for for nogle år siden ville hun gerne have være politibetjent!Cathrines favoritdesigner Jeffrey Campbell, hvis kreative og urbane skodesign komplementeres af hans uovertrufne sans for at skabe et univers på tværs af design, urban kultur, kunst og online marketing.Kampagnebillede fra den nyeste sko kollektion. De øvrige kollektioner har også innovative navne såsom "Hot Child in the City" og "Wouldn't it be nice".Cathrines bedste modeoplevelse var da hun sidste år under modeugen hjalp til at få stablet Henrik Vibskovs show på benene.. "Det var hårdt!!" , siger Cathrine!Det går aldrig stille for sig hos Henrik Vibskov...Sommerferie? Nej da. Cathrine skal arbejde hos 9PR!Hilsner til jer derude! 

9PR