Showroompigernes helt egne modenyheder

I denne uge har vi showroompiger været alene på kontoret.. Der tjekkes magasiner, blogs og tendenser i lange baner altimens snakken går på fuld drøn!Her får I en smag på de mest finurlige, inspirerende og bemærkelsesværdige nyheder, der har været igennem snakkemaskinen i denne uge!Tom Cruise scary fotoshoot for W magazine!Skuespilleren, Tom Cruise, pryder i juni forsiden af W magazine. Dog ikke med slips og jakkesæt, men derimod med sort eyeliner, neglelak, langt hår og tunge ud af mund! Dog er der ikke tale om et gedigent stilskift fra skuespillerens side, der derimod er klædt ud som figuren, Stacee Jaxx, som han spiller i en kommende filmatisering af rock musicalen, Rock of Ages. Men alligevel: det ser VILDT ud!Mad Men Betty fra housewife hot til housewife not!Vores allesammens ynglingsserie, Mad Men, er fuld af flotte mænd, damer og lækkert tøj! I seriens fjerde sæson går Don Drapers smukke (men lidt hysteriske?) ekskone, Betty, fra spot-on hot hausfrau til not, forstadsdeprimeret hjemmegående. Godt for dramaet, skidt for outfittet!Vi er dog stadig vilde med 60'er stilen og har fundet et par items fra Gannis AW12 kollektion, der rammer retro-plet!Københavns chiceste cheferVi er blevet enige om at vi har Københavns chiceste chefer. Line og Nina har begge en skøn og individuel stil. På trods den daglige beskæftigelse med tendenser følger de begge deres helt egne af slagsen. Cool!Line i pastel, røde læber og sporty bukser Nina i stilrent sort med blogger, Laura LawaetzBlogs med sommerhumør og glade farverVi tjekker blogs og blade dagen lang og har derfor øje for dem der skiller sig ud! Blandt andet bloggen, Another Amy, der byder på sommertips og vigtigst af alt, masser af inspiration:Smukt sommerlys. Inspirationsbillede fra retro badedragtsserie på Another Amy. GOD WEEKEND

9PR