Kollektionsudvælgelse hos Storm & Marie

Så er april 2012 skudt i gang og vi får så super duper travlt på en hel fantastisk måde herinde hos 9PR for om ca 3 uger får vi alle de nye skønne AW12 kollektioner herop!Det betyder også at vi i april bruger en masse tid sammen med vores dejlige kunder, hvor vi sammen finder ud af hvordan netop deres mærker skal promoveres og synliggøres i medierne bedst muligt.Her lidt blandet fra Storm &v Marie  - vi kommer med mange flere i løbet af måneden:-)Dejligt design-team hos Storm og Marie (Signe og Mette)Moodboard hos Storm & Marie - nam namStorm & Marie Haskæde fra AW12 kollektionenKim Vedel står aldrig stille - derfor kan det være svært at få et billede af ham - men her er han altså! Lidt sløret men bedre end ingenting:-)Lille smagsprøve på den skønne AW12 kollektion fra Storm & Marie...Skønne tasker og tørklædersmukt kampagnebillede ved indgangen til showroom.Husk at besøge deres fantastiske webshop http://shop.stormandmarie.com/