9PR pigerne finder tøj til mændene

Os piger hos 9PR går dagligt og forelsker os i styles på showroomet, som vi af hele vores hjerter ville ønske hang i vores private klædeskabe.Men herretøj har vi jo heldigvis også meget af og især den nye high summer kollektion fra Cottonfield har gjort indtryk. Her har Nouha og Alina fundet et par styles fra kollektionen, som vi gerne ville se i mændenes klædeskab:Nouha har fundet stylen, Johan, fra Cottonfields high summer kollektion. Skjorten er i mat grå og stoffet er let og hørlignende, dog mere tætsyet. Lækker, stilsikker og let at style. Alina fandt en lækker rød t-shirt og er vild med de rustikke syninger. 9PR fik i dag besøg af stylistassistent Andrès - en mand med god stil og som allerede har lært Line en masse lækre blogger-poses...Hvem ved.. Måske læser vores kærester og mænd med!Hilsner fra 9PR

9PR