Muser, Oscaruddeling og VIP besøg

Det er de færreste der ikke har set en Hollywood-stjerne optræde i kampagner for store mærker eller iføre sig én designers kjoler, event efter event... Hollywoods stjerner er nemlig tit og ofte muser for de aller største mærker! Eksempler er Sofia Coppola i Marc Jacobs, Blake Lively i Chanel, Gwyneth Paltrow i Stella McCartney og Natalie Portman som flirtende lillepige for Dior.Og en hel dum strategi er det jo ikke at sætte sit mærke i relation til et kendt ansigt.. Selvom vi som forbrugere ikke altid er bevidste om det, er det nemlig helt sikkert at vi forbinder de forskellige mærker med deres muser. Oscaruddelingen er derfor en stor aften for mange mærker, der naturligvis håber på at helt bestemte stjerner vil iklædes netop deres design:Gwyneth Paltrow i smukke, hvide konturer fra Tom Ford ved Oscaruddelingen i nat. Vi er sikre på at Tom Ford nyder godt af at se Gwyneth Paltrow, der er ganske eksponeret i medierne, i sit design. Kig desuden nærmere på Paltrows inspirerende livsstils blog her.Jessica Chastain ved Oscaruddelingen 2012 i Alexander McQueen. Chastain fik sit gennembrud i Terrence Malick's "The Tree of Life", der vandt de Gyldne Palmer i 2011. Hendes avantgardistiske facon passer perfekt med Alexander McQueens brand image.Rooney Mara, der spiller Lisbeth Salander i den amerikanske filmatisering af Stieg Larssons bestseller krimi, i Givenchy Couture. Og tro det eller ej, også hos 9PR er vi så heldige at få VIP's til at iklæde sig vores mærkers tøj. Indtil videre har vi ikke liiige haft besøg af Hollywood-stjernerne, men vi satser stærkt på at de kommer rendende snart!Badmintonspiller,Joachim Persson, låner Cottonfield hos 9PR!Cottonfields crew er nok glad for Joachim Perssons tøjvalg..Også Rasmus Walter, tidligere medlem af bandet, Grand Avenue, var oppe forbi 9PR for at finde tøj..9PR's over-the-top Vitamin Water add9PR er især vilde med Rasmus Walters solo single, "Dybt Vand".  Frederikke Cecilie, skuespiller i filmen, "Dirch", i Tiger of Sweden (t-shirt og blazer) og Gestuz (nederdel) Chris Pedersen i SandMartin Brygman og Nikolaj Lie Kaas i SandSisse Marie i GestuzMaibritt Saerens i Benedikte Utzon jakke og Tiger bukserSzhirley i Benedikte Utzon læderjakkeSmukt billede af muse og designer..Blake Lively er muse for Karl Lagerfeld og Chanel.Tak fordi I læste med!