Nouha ønsker sig....

Bikerboots fra ASH!Når man går sin daglige gang på 9PR ser man rigtig, rigtig meget tøj. Selvom jeg kun har været hos 9PR i en måned har jeg allerede mødt den velkendte følelse af, at der er bestemte items som jeg ikke kan leve uden. Ligegyldigt hvilke fremtidige begivenheder eller hverdagssituationer jeg tænker på er det nærmest katastrofalt at jeg ikke er i besiddelse af især disse bikerstøvler fra ASH:Brune bikerstøvler med nitter på fra ASH. Jeg kan godt lide at farven tones oppefra og ned, da det får støvlerne til at se mere slidte ud. Med min kommende bikerlook kommer jeg (preferably) til at være mindst ligeså hot-chick/grunge-agtig som modellen og sangerinden, Abbey Lee.. Ja altså, næsten ikk..Find den store, lækre ASH-butik midt i København på Kronprinsensgade 9.