Fashion week - Kom backstage til Gestuz og Sand

Den 3. februar var dagen hvor 9PR stod for hele to shows; Gestuz klokken 14.00 og Sand klokken 19.00!Lad os bare sige: Vi havde ret travlt! Men sjovt var det og trods printer-breakdown, tidspres og kulde blev dagen en kæmpe succes! Se billederne her:Gestuz goodiebags - pakkede og klar. Alle 400 blev fragtet fra 9PR til Rådhushallen. Dagens workout for Nouha og Anne!SMIL Nina! En lille smule trætte piger foran computerne dagen før showsene Line er blevet til Ivan the Terrible Modellerne samles til en sidste briefing før showet!Smukke Anna venter på at blive påklædtVenedaChloéBlackout Babies spiller generalprøveAndrea går generalprøveGestuz-teamet, Sanne (ejer), Arina (designer) og Simon (stylist) ser generalprøveSeaterteamet gør klarNina og Line stod i døren da gæsterne ankomMorten OttesenEloise Florio (stylist) og assistentRigmor Zobel til Gestuz showSmukke gæsterBloggere fra never-written og twofiftyfivePernille TeisbækKaren i Gestuz-jakke og Maria KentorpWiktor Hansson (stylist)Det endelige show. Rå trenchcoat på catwalkenEt par billeder fra Sand-backstage Der er ikke den seatingplan der ikke kan laves uden Cola og kaffe! Okay, nu har vi lidt travlt.. En halv time til show-start! Line havde heldigvis sin computer med backstage til Sand. Hvor er smilet, Line ?Modellerne hygger sig med kaffe og avisFront rowAlina og Anne (9PR praktikanter) får sig en backstage snack ovenpå en laaang dag!Tak fordi I kiggede med !9PR