9PR til Chaneludstilling

I onsdags var 9PR til fotoudstillingen, Northern Women in Chanel. Line og Nina, der havde inviteret gæsterne, stod i døren, men nåede heldigvis også at se de smukke billeder, taget af fotograferne, Peter Farago og Ingela Klemetz. Anne havde fået vores nye kamera med og knipsede løs (når hun ikke stod bøjet over Summerbird-bordet!)Bogen, som udstillingen, Northern Women in Chanel, er baseret på. Champagne!Summerbird! Flødebollerne med hvid chokolade var en klar favorit! Med marzipanbund, hindbærkrymmel og skum. MUMS!Charlie (stylist) og co.Mie fra WewonderLouise PSten fra Sort SolSmukke billederHelena Christensen close-upBeate Bille og Laura ChristensenDer var så mange mennesker at det var svært at se alle billederne. Men hvor var de dog flotte!Kenny Aleksandr AnneSimon (stylist)Annes flotte mand!Dennis KnudsenNina og Line i dørenLineLine, Cecilie Hother og Kenny Aleksandr Følg med næste gang og se alle billederne fra vores shows!Hilsen 9PR