Cottonfield modeshow

Hos 9PR er vi så heldige at få lov til at invitere presse, bloggere og VIPs til masser af spændende events. I denne tid op til modeugen har vi utrolig travlt på kontoret og derfor var det skønt samtidig at blive inviteret til modeshow hos Cottonfield, hvor vi udover at hygge os gevaldigt med pressen og folket bag Cottonfield fik set en masse lækkert tøj.Endnu engang udstråler Cottonfield kvalitet og selvsikkerhed, men bevarer det casual look. Vi var desuden vilde med catwalkens farvekombinationer - ikke for meget og ikke for lidt! Vi bliver ved med at blive overrasket over hvor meget Cottonfield rykker sig fra sæson til sæson - det er intet mindre end et fantastisk brand. Stor ros til Gitte Verner, som er den dygtige designer bag Cottonfield.Du kan se hele showet her: http://storm.zoomvisionmamato.com/player/cottonfield/objects/s0f42dg5/Crew!Hej Martin!Tiltrængt.Camilla (Euroman), Emelie (Cover) og Sidsel (Soundvenue)Rasmus (VS) og Line (9PR)Tak for en skøn aften, Cottonfield, vi glæder os til næste gang!