Hvad vi også har læst denne uge

Hvis I, ligesom os, ikke kan få nok af blogs, kommer der hen endnu en række af spændende blogs. Denne gang også lidt til fyrene; blandt andet en af mine personlige favoritter. Det fungerer på samme måde, som vores sidste indlæg om blogs - klik på banneret, bliv ført til bloggen og læs løs. Dagens første blog bliver skrevet af Mie. Den er en del af Bloggers Delight-netværket og på bloggen bliver der vist de daglige outfits, der bliver skrevet om diverse events og så får man lov til, at følge med i forskellige gode indkøb. Mikkel, fra FSWJWC, er den første mandlige blogger på listen. Hans hovedfokus ligger dog stadig på kvindemode, omend der igennem især hans egen stil, også er en smule herremode. Maria står bag Mode med Mere, og har gjort det i fire år efterhånden. Hun skriver om hvad hun drømmer at købe, hvad hun faktisk køber, hvad hun har på og hvad tendenserne er, så der er rig mulighed for at blive inspireret. Bag DELANCEFASHIONblog står Emilie. Her kan man følge med til events, se forskellige dagens outfits og generelt få sit fashion fix. Herudover står Emilie bag The Delance Fashion Community, der fungerer som en slags Facebook for modeelskere. spotding har udover både dagens outfit, og mode generelt, i form af især inspirationsbilleder, fokus på events, arbejde - senest som DJ i H&M og livet generelt. På Velvet Snow kan man følge med i dagens outfit, inspiration til indkøb, ønsker, livet generelt og derudover kan man også finde inspiration til indretningen af og til.  Miss Jeanett skriver som en af de eneste bloggere fra Odense, men det lider bloggen absolut ikke under. På den, kan du få indblik i hendes liv, som, som hun selv udtrykker det, er en stor blanding af tøj, mode, venner, rejser, fest, studie og politik. Den sidste blog på dagens liste, er også den eneste der udelukkende har fokus på herremoden, og i det hele taget det at være en moderne mand. Det er, som jeg også kom til at afsløre i toppen af indlægget, en af mine personlige favoritter, da stilen derinde ikke er til at sætte en finger på. God weekend,9PR