munthe plus simonsen

Vi har igen i dag valgt, at kigge lidt nærmere på et af de brands, vi har hængende i vores showroom. Valget er i dag, som overskriften allerede har afsløret, faldet på munthe plus simonsen.munthe plus simonsen blev i 1994 startet af Naja Munthe og Karen Simonsen, der nogle år tidligere, havde mødt hinanden på Designskolen i Kolding. Et år senere, i 1995, lancerede de deres første kollektion. Siden da er tingene gået hurtigt. Munthe plus simonsen føres i dag i 21 forskellige lande, og over 200 forskellige butikker. Desuden har de konceptbutikker i henholdsvis København og Aarhus.Munthe plus simonsen kan beskrives som storbys-boheme, da naturelementer ofte er inspirationskilden, men stadig med en moderne storbykvinde i tankerne.I 2009 splittede Naja Munthe og Karen Simonsen op, og munthe plus simonsen køres nu alene, af Naja Munthe.

 En række flotte items, fra den nye SS12 kollektion.

Naja Munthe har desuden startet livsstilsmærket CASA de LUXE, hvor hun står bag alt fra duftlys, til sengetøj og due.

Sengetøj fra CASE de LUXE.